ONLINE MARKETING KANSENVERKENNER

Als je het gevoel hebt dat je online kansen laat liggen, maar je weet niet waar die kansen precies liggen. Daarvoor hebben wij de Online Marketing Kansenverkenner ontwikkelt. Wij helpen mkb organisaties met een vast model op maat kansen te  identificeren en bepalen de vervolgstappen hoe die kansen kunt pakken.

DE VOORDELEN

Met de Online Marketing Kansenverkenner krijg je ….

  • .. een uitgebreide analyse van je online kanaal
  • .. inzicht in welke kansen en bedreigingen er zijn
  • .. inzicht in je sterke en zwakke punten
  • .. concrete aanbevelingen en vervolgstappen
  • .. een no cure, no pay aanpak

Ook hulp nodig bij het achterhalen waar je online kansen liggen?

Hoe werkt het?

1. Analyse fase

Om een goed beeld te krijgen van je huidige situatie starten we met een intake gesprek. Hierin kijken we kritisch naar je concurrenten, maken we een analyse van de markt, brengen we je doelgroep in kaart en doen we een uitgebreide online scan.

2. Concept Fase

Met de informatie uit analyse fase kunnen we een overzicht maken van je sterke en zwakke punten. En kunnen we in kaart brengen welke kansen en bedreigingen er zijn. Op basis hiervan worden aanbevelingen en vervolgstappen bepaald.

3. Aanbeveling Fase

In deze fase worden de belangrijkste aanbevelingen toegelicht. Daarnaast krijg je een overzicht van alle vervolgstappen. Voor ons houdt hier niet bij op, want we helpen je graag bij het implementeren. Dit kan op projectbasis of structureel worden ingevuld.

ONZE KLANTEN

Reason Digital Empowerment, online marketing, online marketing strategie, online marketing groeiprogramma, online projectmanagement, online marketing professional, benut je online potentieel

ONLINE MARKETING GROEIPROGRAMMA

Een Online Marketing Kansenverkenner wordt vaak gevolgd door het uitvoeren van het Online Marketing Groeiprogramma. Het Online Marketing Groeiprogramma stelt je in staat om gestructureerd en gedisciplineerd online te kunnen groeien.

Wil je hier meer over weten, kijk dan op onze Online Marketing Groeiprogramma pagina.