SAMENWERKEN MET REASON

We zijn een groeiend bedrijf dat altijd op zoek is naar de beste Online Marketing Professional. Deel je onze online marketing passie & ambities en denk je dat je uit het juiste hout gesneden bent dat past bij onze dynamische werkwijze? Bekijk dan onze vacatures, solliciteer en we nemen snel contact met je op!

Vacature
Traineeship

Wil jij een traineeship als online marketeer bij dé leukste en slimste digitaal marketing partner van Zuid-Holland? We leiden je op tot online marketing professional. Je gaat voor ons en onze klanten e-mailings, online advertising en website & social mediabeheer activiteiten uitvoeren.

Vacature
Online Marketeer

Als online marketing professional zit je elke dag op een verschillende locatie bij een van onze opdrachtgevers. Je pakt de regie en voert zelf ook online marketing activiteiten uit. Elke dag een andere werkplek, dus een baan met veel dynamiek, verantwoordelijkheid en afwisseling.

Vacature
Online Project Manager

Als online projectmanager kun je zowel komen te werken bij bedrijven in het MKB als bij grote A-merken. Van het begeleiden van de bouw van een nieuwe website tot de de introductie van een online product. Jij bent de regisseur van het project en zorgt voor een succesvolle implementatie.

Heb jij het in je om onze nieuwe online marketing professional te worden? Doe de test!

ONZE KLANTEN